Welkom bij Meesterbakker Uljee


Welkom om de website van Meesterbakker Uljee. Wij zijn een brood- en banketbakkerij met in totaal 13 winkels in Rotterdam, Barendrecht, Papendrecht, Oud Beijerland, Hendrik Ido Ambacht, Klaaswaal, Numansdorp en Rhoon. In onze winkels vindt u een uitgebreid assortiment brood aangevuld met een keur van banketproducten. Wilt u bij ons een heerlijke verjaardagstaart bestellen dan kunt u dit ook online doen via deze website.

Op onze website vindt u ook iedere week de aanbieding van die week. Iedere week vindt u een nieuwe brood- en/of banketaanbieding. Het is ook mogelijk om deze in uw inbox te ontvangen. Geeft u zich dan op voor onze nieuwsbrief. U blijft dan altijd op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuwe producten. In onze nieuwsbrief vindt u bovendien speciale aanbiedingen die alleen voor abonnees van toepassing zijn.

Wilt u meer informatie over brood of banket dan kunt u contact met ons opnemen. Stel uw vraag aan één van onze medewerkers in onze winkels of via e-mail.

 

Taart bestellen bij Meesterbakkertaarten.nl

Voor iedere gelegenheid hebben wij een bijpassende taart: verjaardagstaart, geboortetaart of een taart met uw eigen foto. Afhankelijk van waar de taart naar toe moet, kunt u deze laten bezorgen of afhalen bij één van de meer dan 100 winkels. Naast heel veel bekende soorten en smaken kunt u bij de Meesterbakker ook een taart laten voorzien van uw eigen foto of afbeelding. Wilt u een keer iets echt bijzonders. Dan kunt u door onze banketbakkers een taart op maat laten maken.

Aanbiedingen van deze week

Bekijk alle aanbiedingen >

 • Slagroomschnitte

  5-6 personen

  8.45 4.95 Slagroomschnitte

Meer Meesterbakker aanbiedingen

 • Elke vrijdag

  Boterkoek

  3.25 Elke vrijdag
 • Elke dinsdag

  Puddingbroodje

  1.- Elke dinsdag
 • Elke maandag

  Appelsleetje

  € 1.25 Elke maandag