Milde temperaturen, heldere luchten, wandelen in de herfstzon, genieten van de mooie herfstkleuren uit de natuur. De herfst is ook  een heel smakelijk seizoen. Onze banketbakkers zijn weer volop speculaas aan het bakken.

De feiten liegen er niet om. De speculaas van de Meesterbakker is absoluut top. Wat is het geheim van de Meesterbakker? Het succes is met name te danken aan de gebruikte specerijen. De Meesterbakker gebruikt kruiden van J.S. Polak. Een gerenommeerd specialist, waarmee al jaren intensief samengewerkt wordt en die eigen melange van kruiden en specerijen samenstelt voor de Meesterbakker. De speculaaskruiden zijn een mengsel van kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, gemberpoeder, kardemom en witte peper, waarbij de juiste verhouding natuurlijk net het geheim van de bakker is. Niet alleen de kruiden, maar ook de kwaliteit van de amandelspijs bepaald de smaak van de Gevulde Speculaastaart. Daarom gebruikt de Meesterbakker uitsluitend zuivere amandelspijs, extra grof gemalen zodat je proeft wat je koopt: zuivere amandelen!

Waardebonnen: 

4 weken lang voordeel bij Meesterbakker van Iersel met onze smakelijke waardebonnen. Print ze uit en geniet ervan!

Klik hier voor onze complete speculaasfolder