Borrelbrood van Pain de Campagne

Borrelbrood met kaas en rozemarijn

Dit borrelbrood met kaas en rozemarijn is van één van onze desembroden gemaakt. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het smaakt ook heerlijk.

Ingrediënten:

- 1 van onze heerlijke desembroden
- reepjes brie*
- 2 eetlepels rozemarijn
- honing

* U kunt hiervoor elke smeltende kaas gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan ‘gewone’ geraspte kaas, mozzarella, cheddar, Gruyère en Emmentaler. Een mix van verschillende kaassoorten kan natuurlijk ook.

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd het brood in met een broodmes tot de bodem. Doe dit voorzichtig en maak plakken van ongeveer twee centimeter breed. Zorg ervoor dat u het brood niet helemaal doorsnijdt, zodat de plakken nog aan de bodem vast blijven zitten.
Draai het brood een kwartslag en herhaal het snijden, zodat u vierkantjes krijgt van ongeveer twee bij twee centimeter. Vul de inkepingen met de reepjes brie. Giet een beetje honing over het brood en strooi de rozemarijn erover.
Zet het brood in de oven op een stuk aluminiumfolie. Bak het brood 8 tot 10 minuten in de oven.

Bereidingstijd: 20 minuten

Bron: brood.net 

Borrelbrood van Pain de Campagne