Attachment 0

Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.

De combinatie van pittige geitenkaas met zoete kersenjam is heerlijk. Waterkers en cashewnoten maken dit broodje tot een complete verwennerij.

Ingrediënten (4 personen)

  •  4 dikke sneden bruinbrood
  •  4 grote plakken geitenkaas
  •  2 eetlepel kersenjam
  •  4 grote toeven waterkers
  •  1 eetlepel cashewnoten, gehakt
  •  peper, zout en olijfolie naar smaak

Bereiding
Beleg het brood met 1 grote plak geitenkaas per snede, gratineer het op een ovenplaatje in de oven. Zet hiervoor de boven grill aan, zodat de geitenkaas iets gaat smelten. Leg de boterham op een bord en verdeel de kersenjam speels over het broodje. Beleg nu met de waterkers en cashewnoten en breng op smaak met grove peper en goede olijfolie.

Bron: brood.net

Bruinbrood met gegratineerde geitenkaas