Oliebollen voor vrijwilligers

WELKE VRIJWILLIGERSORGANISATIE NOMINEER JIJ

voor gratis oliebollen?

Vrijwilligers… Wat zouden we zonder deze prachtige mensen moeten? Ze staan altijd klaar voor de organisatie waar ze zich voor inzetten. Vanuit de kerstgedachte ‘Doe iets voor een ander’ willen wij (namens jou) vrijwilligers in het zonnetje zetten.


Welke vrijwilligersorganisatie verdient volgens jou gratis oliebollen? Van 9 t/m 24 december kunnen onze klanten een vrijwilligersorganisatie nomineren voor heerlijke verse oliebollen van Meesterbakker Uljee. Hoe? Bij elke aankoop in een van onze winkels mag je een kaartje meenemen. Die kun je (thuis op je gemak) invullen en vervolgens weer in de winkel in de daarvoor bedoelde inleverbox doen.

Op dinsdag 27 december wordt in elke Meesterbakker Uljee-winkel een winnaar geselecteerd door onze winkeldames en -heren. De winnaars worden telefonisch op de hoogte gebracht. Op 30 december mogen de winnaars de oliebollen ophalen in de winkel en persoonlijk overhandigen aan de door hem of haar genomineerde vrijwilligersorganisatie.

De actievoorwaarden die op deze actie van toepassing zijn te lezen via deze link.
Amandelkransjes pakje 200gr
Roomboterkoekkransje gedecoreerd met amandelschaafsel en suiker.
5,25
Kerstkrans traditioneel
Roomboterbladerdeeg gevuld met zuiver amandelspijs, gedecoreerd met kerstdecoratie.
12,25
Meesterbakker Stol 800 gr/doos/amarene
Onze Meesterbakker Kerststol (ongeveer 800 gram) bevat naast krenten, rozijnen, vruchten en noten ook heerlijke amarena-kersen. Natuurlijk ontbreekt ook in deze stol de dikke rol zuiver amandelspijs niet. Onze bakker maakt ze op traditionele wijze, met de hand, met de beste ingrediƫnten en met een tikje bakkerstrots.
12,50
Schuim kerstkransjes pakje
Ambachtelijk gemaakte schuimkransjes in drie verschillende kleuren. De Kerst schuimkransjes worden per 6 stuks verpakt. Een echte aanrader voor liefhebbers van Kerstschuim!
3,95

Recept: Mokka koffie met marshmallows 

en anijs


Marshmallows maken deze koffie extra feestelijk en de combinatie van chocolade en anijs is altijd goed!
Lees verder
Kerstkoffie- met marshmallows