Duinenbrood

Het assortiment Duinenbrood is uitgegroeid tot het favoriete brood van onze klanten. En daar zijn we best trots op! Duinenbrood bestaat uit de volgende verschillende varianten:
Het originele Duinenbrood is een lekker krokant meergranenbrood met zonnbloempitten, lijnzaad, sesamzaad en hazelnoten. Toevoegingen die hebben geleid tot een brood dat vol van smaak is. Een brood dat langer houdbaar is en ook nog eens lekker wordt gevonden door veel kinderen.
Een meergranenbrood met een robuust karakter. De geroosterde mout geeft dit brood haar kenmerkende donkere kruim. De rijke mix van granen en zaden geeft ook nog een hoger gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren dan ander tarwebrood. Een absolute aanrader voor iedere liefhebber van meergranenbrood.

Duinen VolVezel wordt gemaakt op basis van 100% volkorenmeel, waaraan nog eens extra tarwevezels zijn toegevoegd. Het bevat maar liefst 35% meer voedingsvezels dan regulier volkorenbrood. Deze vezels hebben een gunstig effect op de spijsvertering.

Gezond brood kan heel erg lekker zijn. En Duinen Vitaal bewijst dat als geen ander. Dit brood zit boordevol voedings- en bouwstoffen. Bij Duinen Vitaal zijn daar nog eens extra bakvaste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Duinen Vitaal is met recht een heerlijk ´vitamine bommetje´