Fototaart

Een unieke taart

De fototaart of logotaart is altijd een welkome gast op een feestje. U kunt immers een heerlijke taart versieren met een leuke afbeelding of een logo van een bedrijf.

Regelmatig ontvangen wij van onze klanten vragen over hoe u bij ons een fototaart kunt bestellen. Wij helpen u graag verder. Het is mogelijk om de fototaart op verschillende manier te bestellen:

1. U bestelt de fototaart in onze winkel en levert hier een foto of een digitaal bestand in.

In onze winkels vindt u een taartenboek. In het taartenboek kunt u ons volledige taartenassortiment bekijken. Als u kiest voor een fototaart kunt u kiezen uit 6 formaten: voor 9 personen, 12 personen, 20 personen, 25 personen, 30 personen en 36 personen.

Vervolgens levert u de foto bij onze medewerker in. Als u een foto inlevert dan zullen wij zorg dragen voor het scannen hiervan. Na het maken van de taart krijgt u de foto weer van ons terug. Digitale bestanden kunt u mailen naar kantoor@uljee.info

2. U bestelt de fototaart per email en haalt hem op in het door u gekozen filiaal.

De afbeelding die u op de taart geprint wilt hebben, kunt u digitaal als jpg aanleveren door deze te mailen naar kantoor@uljee.info o.v.v. naam, telefoonnummer, aantal personen, winkel en datum voor wanneer u de taart besteld. U kunt de taart vervolgens laten bezorgen of afhalen in de winkel.

3. U bestelt de fototaart via internet en komt deze afhalen in één van onze winkels

U kunt uw taart snel en gemakkelijk bestellen via onze taartenwebsite www.meesterbakkertaarten.nl

Wilt u de taarten bestellen en laten bezorgen?

Ook dit is mogelijk. Wij maken voor u één of meerdere heerlijke taarten en onze bezorger zorgt dat deze op het door u opgegeven adres op tijd bezorgd wordt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 010 - 419 03 71.

Meer informatie?

Mocht u nog vragen hebben over het bestellen en bezorgen van taarten dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 010 - 419 03 71