Meesterbakkers werken samen

Meesterbakkers werken samen

Naast Meesterbakker Uljee zijn er nog drie bakkerijen die de naam "Meesterbakker" dragen.

Iedere Meesterbakker heeft zijn eigen geschiedenis en zijn eigen verhaal. Maar een ding hebben ze allemaal gemeen, het zijn allemaal familiebedrijven. De kennis en het ambacht wordt al tijden lang van generatie op generatie doorgegeven. Net als de passie voor het vak!

Natuurlijk is het bakkersvak van toen niet meer te vergelijken met dat van nu. Assortimenten zijn uitgebreid, productietechnieken zijn gemoderniseerd en waar vroeger alleen opa achter de werkbank stond, staat nu een volledig team van professionals.

Voor u als klant draait het natuurlijk, naast de klantvriendelijkheid, vooral om de smaak; het moet gewoon lekker zijn. En dat vinden wij geheel terecht! Van uw ambachtelijke bakker mag u verlangen dat zij werken met de beste grondstoffen en recepten om zo de kwaliteit en versheid van uw favoriete producten te garanderen.

Sinds 1999 werken de Meesterbakkers samen om te kunnen voldoen aan deze strenge moderne eisen.
Loopt u binnen bij een Meesterbakker dan bent u er dus van gegarandeerd dat zij:
• gebruik maken van de beste grondstoffen, recepten en
productiemethoden.
• innoveren en de kwaliteit bewaken van alle brood- en
banketproducten.
• klantwensen en klantvriendelijkheid centraal stellen bij alle activiteiten.
• een gevarieerd assortiment aan bieden met dagelijkse scherpe
aanbiedingen.

Dat ruikt u in de winkel, dat proeft u aan tafel!

< Terug naar het nieuws overzicht