Crostini met appel en kaneel

Dit broodje met appel, kaneel en suiker uit de oven is hartverwarmend lekker!

Ingrediënten: 

1 bruin of wit stokbrood
50 g zachte boter
1 eetlepel kaneel
3 eetlepels suiker
2 appels, geschild en geraspt

Bereiding:

Oven voorverwarmen op 175 °C. Snijd het stokbrood schuin in 2 lange plakken van 5 cm dik.
Meng de boter met een halve eetlepel kaneel en de suiker. Bestrijk de stokbroodjes aan beide kanten dun met kaneelboter en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Schuif de bakplaat in de oven. In 10 min. zijn de crostini goudbruin en knapperig. Meng de rest van de suiker en kaneel met de appelrasp. Bestrijk de crostini met de appel en doe weer in de oven. Begint de appel te kleuren na ongeveer 10 minuten, dan zijn ze klaar! 

Bereidingstijd: ca. 20 minuten

Bron: brood.net