Indonesische tosti van desembrood

Wij zijn trots op ons gevarieerde assortiment desembroden. Onze desembakker maakt ze van de beste ingrediënten en ze krijgen alle rust die ze verdienen. Pas na 24 uur rusten worden ze afgebakken in een speciale steenoven.

Ingrediënten

  • 4 sneetjes Desem Donker
  • 4 plakjes jong belegen kaas
  • handje geraspte kaas
  • 4 plakjes kipfilet
  • pindakaas
  • handje taugé
  • chilisaus
  • sesamzaadjes

Bereidingswijze 

Besmeer 2 sneetjes desembrood met pindakaas. Verdeel hier de plakjes kipfilet over. Leg de taugé erop en giet er (naar smaak) chilisaus overheen. Leg de plakjes kaas erover en dek af met nog 2 sneetjes desembrood. Bestrooi de bovenkant met de geraspte kaas en strooi er wat sesam overheen. Leg de tosti’s vervolgens in de oven of grill. Als de kaas gesmolten is, is de tosti klaar. Wikkel ze in een stukje bakpapier en presenteer ze op een mooie schaal.