Vrolijk Kerstfeest

Vrolijk Kerstfeest begint bij de Meesterbakker...

De donkere dagen voor kerst willen we graag sfeervol verlichten. We hunkeren naar datgene waar wij Nederlanders patent op hebben: gezelligheid! Het is dé tijd van gezelligheid, warmte lichtjes, cadeautjes en als we geluk hebben sneeuw.
 

De voorbereidingen zijn een feest op zich.

De Meesterbakker helpt je bij de voorbereidingen. Zo hebben we hier een handige bestellijst met alle Kerstlekkernijen op een rijtje. Handig als je je boodschappenlijst aan het maken bent. Zo vergeet je niets en als je van te voren besteld ligt het 24 december voor je klaar.


Tafel dekken 

Bij een feestelijk ontbijt hoort natuurlijk ook een feestelijk gedekte tafel. Zet kaarsjes op tafel, vul kleine vaasjes met kerstgroen, strooi wat kerstballen over de tafel en bedenk welke schaaltjes en bordjes je er nog tussen moet kunnen zetten. Ook leuk: een takje groen in een kurk drukken. Zo krijg je mini-kerstboompjes, die je overal kunt neerzetten. Of vul mooie koffiekopjes met mos en bijvoorbeeld wat bessen, waarin je een kaars drukt.

 

Recept: Knapperige Broodtorentjes 

Met verse kruiden en kaas.

Een origineel gerechtje met brood, verse kruiden en kaas. Deze broodtorentjes zijn makkelijk te maken en zien er gezellig uit. Lekker als voor- of bijgerecht op de feesttafel.
Lees verder
Knapperige Broodtorentjes

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!