Vrolijk Kerstfeest

Vrolijk Kerstfeest begint bij de Meesterbakker...

De donkere dagen voor kerst willen we graag sfeervol verlichten. We hunkeren naar datgene waar wij Nederlanders patent op hebben: gezelligheid! Het is dé tijd van gezelligheid, warmte lichtjes, cadeautjes en als we geluk hebben sneeuw.
 

De voorbereidingen zijn een feest op zich.

De Meesterbakker helpt je bij de voorbereidingen. Zo hebben we hier een handige bestellijst met alle Kerstlekkernijen op een rijtje. Handig als je je boodschappenlijst aan het maken bent. Zo vergeet je niets en als je van te voren besteld ligt het 24 december voor je klaar.


Spaaractie Rivièra Maison


Met de spulletjes van Rivièra Maison dek je ook je kersttafel zeker op een leuke manier. Het brede assortiment bevat onder meer leuk servies, bestek en servetten. En laten wij nou tot maat 2019 een leuke spaaractie met Rivièra Maison hebben...

Je kunt bij ons namelijk sparen voor vouchers ter waarde van 10 euro, die je kunt besteden bij Rivièra Maison. Je kunt ze besteden aan gehele Rivièra Maison collectie. Dus denk maar vast na… ga je je voucher(s) besteden aan zo’n leuk (ontbijt)servies of kies je iets anders uit? Lees hier meer over deze leuke spaaractie.


 

Recept: Knapperige Broodtorentjes 

Met verse kruiden en kaas.

Een origineel gerechtje met brood, verse kruiden en kaas. Deze broodtorentjes zijn makkelijk te maken en zien er gezellig uit. Lekker als voor- of bijgerecht op de feesttafel.
Lees verder
Knapperige Broodtorentjes

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!