GENIETEN

Spaar voor gratis high tea pakket 


Spaar mee voor een gratis high tea pakket t.w.v. 25 euro vol lekkers uit onze bakkerij. Heerlijke hapjes en bijpassende thee natuurlijk.


Spaaractie

Van 2 oktober t/m 9 december 2023 kon je bij ons sparen voor een high tea pakket t.w.v. 25 euro. Bij besteding van acht euro ontvang je een zegel (maximaal 3 zegels per bezoek). Die plak je op een spaarkaart. Als je tien zegels hebt geplakt, is je spaarkaart vol en kun je je high tea gaan plannen. Heb je niet genoeg zegels? Dan kun je zegels bijkopen voor 2,50 euro per stuk. Lees alle voorwaarden van deze high tea spaaractie hier.


Inhoud van het pakket

De inhoud van het high tea pakket wisselt per thema. We zijn begonnen met een speculaaspakket daarna een Sintpakket en uiteraard een Kerstpakket. Van 19 t/m 31 december 2023 hebben we geen pakketten beschikbaar in verband met de drukte rondom de feestdagen. Vanaf 3 januari hebben we weer een heerlijk Winterpakket beschikbaar.
 

Winterpakket t.w.v. 25 euro

Van 3 januari t/m 3 februari 2024.

  • 8 mini bolletjes (wit en/ of bruin)
  • 4 borrelsaucijzen
  • 2 kaasstengels 
  • 4 kwarkbollen
  • 2 chocolade muffins
  • 4 mini gevulde koeken
  • 6 petit glace
  • 100 gr boterkoekstukjes
  • 4 theezakjes
Heb je geen volle spaarkaart? Je kunt het pakket ook kopen voor 25 euro.
 

Over de thee

We hebben gekozen voor de bijzonder smaakvolle thee van Natural temptation. Deze kruidige thee is gemaakt van biologische ingrediënten afkomstig van fairtrade projecten in o.a. Egypte en Vietnam. Deze projecten leveren een inkomen op voor de boeren waardoor hun medewerkers en hun kinderen kunnen bouwen aan een mooie toekomst. Ze krijgen begeleiding en scholing, wat ze zekerheid en vertrouwen geeft. En het levert  heerlijke en eerlijke producten op. Meer weten over deze thee? Kijk op de website van Natural temptation.

Borrelsaucijzen / 9 in pakje
Een borrelsaucijs bestaat uit bladerdeeg gevuld met gekruid gehakt. Borrelsaucijzen worden gemaakt met verschillende toppings: zonder topping, met kaas, met sesamzaad en met maanzaad. U kunt zelf aangeven welke topping(s) u wenst. Altijd handig om in huis te hebben, voor onverwacht borrelbezoek!
5,50
Petit glacé per 12
Feestelijk crèmekoekje op amandelkoekje. 12 stuks in een doosje.
8,85