Gratis Wij gaan voor Goud Borrelpakket

GENIETEN

Spaar voor gratis borrel pakket 

Spaar mee voor een gratis borrelpakket vol heerlijke broodjes en hapjes uit onze bakkerij. Ideaal voor een avondje sport kijken. Begin nu met sparen en scoren maar!

 

Spaaractie

Van 27 mei t/m 17 augustus 2024 kun je bij ons sparen voor een borrelpakket t.w.v. 25 euro. Bij besteding van tien euro ontvang je een zegel. Die plak je op een spaarkaart. Als je tien zegels hebt geplakt is je spaarkaart vol en kun je je borrel gaan plannen. Lees alle voorwaarden van deze borrel spaaractie hier.
 

Inhoud van het pakket

- 1 pakje gesorteerde zoutjes
- 1 doosje Borrerlsaucijzen ( 9 stuks)
- 1 Kaasbol
- 1 Stokbrood
- 5 mini gevulde koeken
- 2 Kaasstengels

Borrelsaucijzen

Een assortiment bladerdeeghapjes met een kruidige gehakt vulling.
 

Kaasbol

Een luxe desembol met oude kaas en pittig pepertje met gekarameliseerde ui. Dit brood heeft geen toevoegingen nodig en is perfect voor op een borrelplank, een voorgerecht of bij de soep. 
 

Stokbrood

Smaakvol wit stokbrood om zelf af te bakken. Bij het bestellen van het pakket even aangeven of u het stokbrood afgebakken of ongebakken wil. 
 

Mini gevulde koeken

Een heerlijke kleine amandelkoek.
 

Kaasstengels

Een verdraaid lekkere, hartige snack met kaas. 

Dit borrelpakket kun je op elk moment serveren. Een middagje in de zon of een avondje op de bank, dit pakket leent zich er uitstekend voor.
Deze zomer hebben we een agende vol sportevenementen die we thuis voor de buis willen volgen. Ook dan is dit borrelpakket een uitkomst. In een handomdraai op tafel en geschikt voor meerdere mensen. 
 

Sportkalender

Wk 24–28    EK Voetbal
Wk 27-29    Tour de France
Wk 30-32    Olympische Spelen
Wk 34       Formule 1 weekend in Zandvoort