AANBIEDING 

Nazomerpakket - met gratis bigshopper

De zomer is bijna voorbij en om dit leed wat te verzachten hebben wij van maandag 9 september t/m zaterdag 14 september een nazomer-blijmaker voor je. Een tas lekkere verse broodjes in een gratis bigshopper. Geniet ervan!


De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat we rekening mogen houden met een lekkere nazomer. Dagen met zon die niet al te heet zijn maar juist aangenaam warm aanvoelen. We drinken koffie in de tuin, pakken s'middags nog een terrasje en zelfs de lunchpauze kunnen we nog buiten doorbrengen. Heerlijke nazomerdagen dus die als een toetje na de echte zomerse dagen komen.

Uiteindelijk zal de zomer dan echt eindigen en uitlopen in de herfst met bijbehorend weertype. Voordat het zover is, hebben wij nog een nazomer-blijmaker voor je. Een pakket vol lekkere verse broodjes voor een mooie aanbiedingsprijs. 

Van maandag 9 september t/m zaterdag 14 september 2024 kun je gebruik maken van deze mooie aanbieding. In de tas vind je het volgende lekkers:
  • 6 petit glace

  • 1 Brood naar keuze*

  • 8 witte of bruine puntjes

  • 2 eierkoeken

  • 2 mini gevulde koeken

Samen in een gratis bigshopper van 17,30 voor 9,95. Dat is een korting van 40%!


Brood naar keuze*

Wat is jouw favoriete brood? Kies je voor een donkerbrood met veel zaden en pitten of heb je liever het fijnste volkorenbrood? Wat je keuze ook is, jouw favoriete brood zit in jouw pakket!

* Met uitsluiting van luxe gevuld en desem- en speltbrood.
Deze broodsoorten vallen in een andere prijscategorie en kunnen daarom niet gekozen worden voor de nazomerpakketactie.


Witte of volkorenpuntjes

Zachte puntjes vallen bij veel mensen in de smaak. De één valt zo nu en dan voor een wit puntje hagelslag, de ander smult van een volkoren puntje ham/kaas. Kinderen verras je met 'een broodje knak' op woensdagmiddag of met een lekker belegje in de lunchbox. Zachte puntjes passen goed bij een uitgebreid ontbijt op zondagochtend en natuurlijk smeer je zo een paar broodjes om tijdens een wandel- of fietstochtje lekker onderweg op te eten. Je kunt kiezen voor een zak van acht witte of zes bruine puntjes.


Gratis bigshopper

Het hele nazomerpakket krijg je mee in een gratis big shopper. Deze handige tas is speciaal voor de Meesterbakkers gemaakt en al jaren een succes. Er passen met gemak drie hele broden in en toch is het een handzaam exemplaar. De big shopper is een ware b(r)oodschappen tas want wij vinden het heus niet erg als je hierook mee ook andere boodschappen in huis haalt.

Wit puntje
Niet weg te denken bij een lekkere lunch, picknick of onderweg.
3,70
Bruin puntje
Niet weg te denken bij een lekkere lunch, picknick of onderweg.
3,70
Petit glacé per 12
Feestelijk crèmekoekje op amandelkoekje. 12 stuks in een doosje.
8,95

Recept: Pittige tonijnsalade

op een zacht puntje


Zachte broodjes gaan heel goed samen met zoete smaken. Zo is het voor veel mensen lastig om een wit zacht broodje met hagelslag te weerstaan. Maar ook dit licht pittige recept met tonijn is niet te versmaden. Blijft alleen de vraag… wit of bruin?
Lees verder
Pittige tonijnsalade op een zacht puntje