Mooie opbrengst Skate4AIR 2019

Ruim 300.000 euro voor het goede doel.

Skate4AIR heeft dit jaar 300.178 euro opgebracht. De cheque met dit fantastische bedrag is overhandigd aan de directeur van de Nederlandse Cystic Fybrosis Stichting (NCFS), Jacquelien Noordhoek. Het geld zal gebruikt worden voor onderzoek. 

Elk jaar bakken wij Skate4AIR cake, een winterse kruidencake die heerlijk smaakt én een bijdrage levert aan het goede doel. Wij dragen namelijk de volledige opbrengst af aan Skate4AIR en hiermee steunen wij onderzoek naar Cystic Fybrosis oftewel taaislijmziekte. 

Dit jaar konden wij als Meesterbakkers in totaal 2.100 euro overmaken naar Skate4AIR. Hartelijk dank voor jullie bijdrage!
 

Skate4AIR

Skate4AIR zamelt geld in voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Onder leiding van Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage schaatsten Skate4AIR deelnemers kilometers lang op de Oostenrijkse Weissensee of op het Runn meer in Zweden en laten zich hiervoor sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek. 


Sponsors

Ook de Meesterbakkers hebben sponsors gevonden om de SKATE4AIR cake te bakken. Zeelandia Bakkerijgrondstoffen uit Zierikzee, Quadraat Drukwerk uit Oud-Beijerland en W&R etiketten uit Tilburg. Deze organisaties staan elk jaar weer voor ons klaar als we om een bijdrage vragen en dat waarderen wij ontzettend. Samen sterk voor SKATE4AIR!

Recept: Hartige wentelteefjes

met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas


Voor wentelteefjes bestaat eigenlijk geen duidelijk recept. Het is een gerecht dat in verschillende Europese landen voorkomt onder diverse namen. Voor deze hartige variant kun je een willekeurig broodsoort gebruiken, net wat er over is en wat je lekker vindt!
Lees verder
Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas