Openingstijden

Rondom de Kerstdagen

De openingstijden van onze winkels verschillen niet met andere weken. We gaan alleen de dag voor Kerstv(24 December) allemaal om 17:00 uur dicht en onze winkel in Numansdorp en de Groenezoom sluiten hun deuren om 16:00 uur. Numansdorp blijft deze dag wel tussen de middag geopend! Eerste en Tweede Kerstdag zijn wij ook gesloten. Uiteraard hebben we maandag 24 december het complete Kerstassortiment voor jullie gebakken.

Klik hier voor de reguliere openingstijden van onze winkels.
 

Kerstbestellijst


Op onze Kerstbestellijst hebben we vast een deel van ons heerlijke Kerstassortiment opgesomd. Verder kun je de lijst aanvullen met alle producten uit ons assortiment. je kunt een Kerstbestellijst ophalen in een van onze winkels naar keuze, of je kunt een printvriendelijke versie van de Kerstbestellijst hier downloaden.

De uiterste inleverdatum van de Kerstbestellijst is woensdag 22 december voor 12:00 uur.
 

Webshop


Je kunt je bestelling natuurlijk ook plaatsen via onze webshop. Hier vind je ons volledige assortiment. Vul op je gemak je winkelmandje, reken direct af en haal je bestelling op in een van onze winkels op de door jou gekozen datum.

Wij wensen je heel smakelijke feestdagen toe!
 

Recept: Kaas Vulkaantjes 

Mini kaasfondue uit een broodkommetje.

Voor iedereen een eigen kaasfondue! Het bakje maak je van een hard, bruin bolletje en de vulling is heel gemakkelijk te maken met roomkaas en bouillon. En dan lekker dippen met tomaatjes, druiven en stukjes brood.
Lees verder
Kaas Vulkaantjes