ZONDAG 18 JUNI

Vieren we vaderdag 

Zondag 18 juni vieren we vaderdag. Onze bakkers hebben een heerlijke taart bedacht die jouw vader fantastisch gaat vinden! 

Liefde gaat door de maag dus hebben onze banketbakkers een passend taartje bedacht in de vorm van een .... shirt met een passend printje. Dat is toch een cadeautje op zich! Ook hebben we leuke muffins en chocolade repen. 

Omdat smaken nou eenmaal verschillen kunnen onze winkeldames ieders favoriete gebakje voorzien van een vaderdag schildje.  

Bestel je de taart in de webshop? Dat kan vanaf donderdag 15 juni. In onze winkels hebben we de vaderdagtaart vanaf vrijdag 16 juni in de toonbank staan. Vooraf bestellen kan ook in de winkel.

Aardbeientaartje
De heerlijk zoete aardbeien worden door ons binnen 24 uur na het plukken verwerkt in de lekkerste bakkersproducten. Bijvoorbeeld in ons Aardbeientaartje. De bodem wordt gevuld met amandelspijs en daarna opgespoten met heerlijke gele room. Daar bovenop komen de verse Hollandse aardbeien. Een laagje verwarmde jam geeft de aardbeien tenslotte een prachtige glans.
10,50
Koopgootje
Heerlijke gebakjes in verschillen kleuren en smaken. Per seizoen verschillende smaken.
2,80
Croissants
Luchtige croissant met roomboter bereid.
1,40
Heerlijk op zondagochtend:
Lees verder
Broodpudding met zomerfruit