Blogs

Van bakkers, voedseldeskundigen en andere specialisten


Er valt heel wat te vertellen over brood en banket. En onze gepassioneerde bakkers en andere collega's doen dit ook graag. Vandaar dat wij regelmatig nieuwe blogs schrijven en plaatsen op onze website.

Zo schrijft Willemijn Zwinkels, Voedingsdeskundige bij collega-Meesterbakker Roodenrijs, regelmatig een interessante blog over brood- en banketgerelateerde onderwerpen. Natuurlijk vooral met de nadruk op voeding en gezondheid.

Onze brood- en banketbakkers vertellen ook graag over hun ervaringen, passies en belevenissen in de bakkerij. Lees hun blogs en neem een kijkje in hun keuken.

Veel leesplezier!
 
Meesterkorn
Meesterlijk lekker donker meerganenbrood, met veel zaden.
3,90
Croissants
Luchtige croissant met roomboter bereid.
1,40
Dubbele tompouce
Gele room, slagroom en een laagje jam tussen twee laagjes korstdeeg. Een toefje van slagroom met een aardbei bovenop.
2,75