Kerststol

Traditioneel handwerk, doorgegeven van vader op zoon


Voor onze ambachtelijke stollen worden alleen de beste ingrediënten gebruikt. Ze worden rijkelijk gevuld met onder andere heerlijke zuidvruchten, hazelnoten en natuurlijk een tikje bakkerstrots. De vulling bestaat uit 100% zuivere amandelspijs! De stollen worden op ambachtelijke wijze bereid met nog traditioneel handwerk, doorgegeven van vader op zoon. Iedere hap van deze goedgevulde stol is gegarandeerd een feestje.

Onze kerststollen zijn vanaf 6 december tot Eerste Kerstdag verkrijgbaar in onze winkels.
Meesterbakker Stol 800 gr/doos/amarene
Onze Meesterbakker Kerststol (ongeveer 800 gram) bevat naast krenten, rozijnen, vruchten en noten ook heerlijke amarena-kersen. Natuurlijk ontbreekt ook in deze stol de dikke rol zuiver amandelspijs niet. Onze bakker maakt ze op traditionele wijze, met de hand, met de beste ingrediƫnten en met een tikje bakkerstrots.
12,50
Klassieke Stol groot 1100 gram
Onze grote Klassieke Kerststol weegt ongeveer 1100 gram. Ook deze stol is royaal gevuld met krenten, rozijnen, vruchten en noten en een dikke rol zuiver amandelspijs. Deze grote Klassieke Kerststol wordt afgewerkt met poedersuiker. Onze bakker maakt ze op traditionele wijze, met de hand, met de beste ingrediƫnten en met een tikje bakkerstrots.
14,50
Tulband Kirsch
Speciaal recept! Onze Kirsch tulband gevuld met chocolade en amarenekersen. Gedecoreerd met witte chocolade en poedersuiker.
10,95
Kerststaaf amandel
Roomboterbladerdeeg gevuld met zuivere amandelspijs, gedecoreerd met amandelschaafsel en poedersuiker.
6,95

Recept: Krabben en kreeften

van verse croissants


Duik mee in dit avontuur onder zee. Van een croissantje maak je heel makkelijk een krab of een kreeft. Veel heb je niet nodig, alleen een beetje fantasie. Leuk voor een (kinder)lunch, maar natuurlijk ook een verrassing in de picknickmand!
Lees verder
Krab en kreeft croissant