Brood dat borrelt

Borrelen met brood in de basis


Wist je dat brood een prima rol kan spelen bij de borrel? Bij Meesterbakker Uljee hebben we ruime keus uit broden die heerlijk smaken bij de borrel.

Onze desembroden smaken bijvoorbeeld erg lekker met een beetje olie, boter of (zelfgemaakte) tapenade. Andere broden dienen goed als basis voor heerlijke en verrassende borrelhapjes. Daarnaast hebben we natuurlijk eenvoudige, maar altijd heerlijke stokbroden. Een oude bekende bij Uljee is het kaas-ui stokbrood, daar eet je je vingers bij op!

Om jou te inspireren maken we regelmatig leuke nieuwe borden op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met ideeën voor een gezellige borrel. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.


 
Borrelsaucijzen / 9 in pakje
Een borrelsaucijs bestaat uit bladerdeeg gevuld met gekruid gehakt. Borrelsaucijzen worden gemaakt met verschillende toppings: zonder topping, met kaas, met sesamzaad en met maanzaad. U kunt zelf aangeven welke topping(s) u wenst. Altijd handig om in huis te hebben, voor onverwacht borrelbezoek!
5,50
Kaas uien stok
Wit stokbrood bedekt met een laagje uiensnippers en Hollandse kaas.
3,50
Zwiterse twister bruin
2,75
Stokbroden
Traditioneel stokbrood , heerlijk voor iedere gelegenheid.
2,45

Recept: Borrelbrood van desem

met kaas en rozemarijn


Met onze desembroden maak je zelf eenvoudig dit borrelbrood met kaas en rozemarijn. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het smaakt ook heerlijk. Varieer er zelf lekker op los met de keuze van de kaassoorten. Dit brood is perfect voor bij de borrel of barbecue!
Lees verder
Borrelbrood met kaas en rozemarijn