De leukste lunch

Voor mee naar school of werk


Een verse boterham met kaas of pindakaas in de brooddoos is natuurlijk lekker, maar op den duur is de verrassing daar wel vanaf... Met een beetje creativiteit en inspanning kun je elke dag een verrassende lunch meegeven of meenemen.

Ken je bijvoorbeeld de Bentobox? Een trend die is overgewaaid uit Japan. Het idee erachter is dat je de brooddoos op een leuke, originele manier vult. Met lekkere, gezonde etenswaren in leuke vormpjes. Kun je de gezichtjes van de kinderen voorstellen als ze hun brooddoos openen?

Een leuke en lekkere lunch begint met de juiste ingrediënten. Vers brood van de Meesterbakker, lekker beleg en vers fruit.

Om jou te inspireren maken we regelmatig leuke nieuwe borden op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met ideeën om lekkere ingrediënten om te toveren tot de leukste lunch. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.


 
Saucijzenbroodjes
Hartig broodje gevuld met kruidige gehakt van onze lokale slager.
2,35
kwarkbolletje
Fris zoet broodje met verse kwark bereid, gevuld met gewelde rozijnen en suiker. Geweldig lekker met een beetje clotted cream en jam.
0,75
Croissants
Luchtige croissant met roomboter bereid.
1,40
Eierkoeken
Een lekker en gezond tussendoortje. Bekend van de lekkerste uit de regio.
4,25

Recept: Lunch op een stokje

van je favoriete boterhammen


De uitdrukking ‘alle gekheid op een stokje’ krijgt wat ons betreft een nieuwe betekenis met dit recept. Want wat ziet dit er vrolijk uit. Eigenlijk kun je alle soorten vleeswaren, kaas, rauwkost of fruit afwisselen met vrolijke vormpjes brood. Succes gegarandeerd!
Lees verder
Lunch op een stokje