HET BEROEMDE TIKTOK GEBAKJE

Ontdek de crompouce bij Meesterbakker Uljee


Ook bij Meesterbakker Uljee doen we mee aan de TikTok trend en we zijn er trots op een van de heerlijkste traktaties van dit moment te presenteren: de Crompouce. Dit verrukkelijke gebakje is een hit op de sociale media-kanalen een ware sensatie bij alle bakkers. Ook onze banketbakkers maken crompoucen en ze vliegen de winkels uit.

Wat is een Crompouce?
De Crompouce is een smaakvolle samensmelting van twee bakkerijklassiekers: Je neemt een croissant, die vullen we met Zwitserse room en daarna dippen we ze in roze chocolade. De delicate laagjes van de croissant worden gecombineerd met de romige vulling van een traditionele tompouce. Het resultaat is een heerlijk gebakje met een krokante textuur aan de buitenkant en een fluweelzachte, zoete vulling aan de binnenkant.

Waarom zijn Crompouces zo geliefd?
De aantrekkingskracht van Crompouces is gemakkelijk te begrijpen. Ze combineren moeiteloos de romige, boterachtige smaak van een croissant met de zoetheid van een tompouce. Of je nu op zoek bent naar een heerlijk ontbijt, een smakelijke snack voor tussendoor, of een decadent dessert om jezelf te verwennen, de Crompouce is het ideale gebakje voor elke gelegenheid. In tegenstelling tot traditionele Tompoucen, die soms lastig kunnen zijn om te eten, biedt de Crompouce hier de prefecte oplossing voor!

Sociale media
De Crompouce werd populair door alle TikTok filmpjes, Instagram en allerlei influencers zoals Monica Geuze. Nu kom je de Crompouce overal tegen. En dan gaat het razendsnel en wil iedereen dit heerlijke gebakje proeven. Daarom zijn we het bij Meesterbakker Uljee ook gaan maken.

Bezoek onze winkel!
Breng een bezoek aan een van onze filialen en ervaar de heerlijkheid van de Crompouce. We bereiden ze dagelijks vers. Als je er zeker van wilt zijn dat je jouw Crompouce kunt bemachtigen, neem dan even contact op met de winkel waar je ze wilt ophalen, want ook voor de Crompoucen geldt: op = op! 

Recept: Stoofperen smoothie 

met speculaas


Deze smoothie met stoofpeertjes, kaneel, Griekse yoghurt en speculaaskruiden past perfect bij de decemberfeesten. Hartverwarmend lekker!
Lees verder
Stoofperen smoothie