Opening nieuwe winkel Keizerswaard

Opening nieuwe winkel KeizerswaardOp zaterdag 29 januari verhuizen wij en opent onze splinternieuwe winkel op winkelcentrum Keizerswaard. In de eigentijdse bakkerswinkel zal het traditionele bedieningsconcept toegepast worden. Hierdoor kunnen wij u optimaal van dienst zijn. De winkel is voorzien van een volwaardig assortiment en er is veel aandacht voor dagverse producten. Onze warme bakkers zorgen dagelijks voor een ruime variatie aan verse producten, van zoet tot hartig. Om de opening te vieren zijn onze heerlijke Moorkoppen en Tompoucen aanstaande zaterdag maar 1 euro per stuk! We verheugen ons u daar te zien!
Moorkoppen
Grote soes, gedoopt in de chocoladefondant en gevuld met slagroom. Gedecoreerd met fruit. Een verwenmoment voor de chocoladeliefhebber.
2,80
Petit Fleur per stuk
Fleurig mini gebakje in verschillende kleuren en de smaken sinaasappel, mokka, rum, advocaat, butterscotch en kirsch. Een echte klassieker!
1,75
Gele roomtompouce
Gele room tussen twee laagjes knapperig korstdeeg. De bovenste laag is bestreken met mokka fondant en afgewerkt met een streep slagroom.
2,50
Wit puntje
Niet weg te denken bij een lekkere lunch, picknick of onderweg.
3,70