Geel gebak voor de Tour de France Femmes

Maandag 12 en dinsdag 13 augustus rijdt de Tour de France Femmes door Rotterdam. Speciaal voor die gelegenheid maken wij gele tompoucen.


De Tour de France Femmes is van 12 tot en met 18 augustus 2024. Het is één van de belangrijkste meerdaagse wielerwedstrijden voor vrouwen. Na de start rijdt het peloton twee dagen door Nederland, verdeeld over drie etappes: van Rotterdam naar Den Haag op maandag 12 augustus en van Dordrecht naar Rotterdam op dinsdag 13 augustus met nog een individuele tijdrit door hartje Rotterdam. Maar buiten de drie wedstrijden zelf, is er ook van alles te beleven in de stad. Onze mooie stad kleurt deze twee dagen geel. Natuurlijk kunnen wij niet achterblijven. Daarom kleuren onze gele roomtompoucen deze twee dagen mee! De finish is op 18 augustus in Frankrijk op de beroemde Alpe d’Huez.

Tip
Wil je zeker zijn van een gele tompouce voor de Tour de France Femmes? Bestel ze dan van te voren even. Bel naar de winkel van je keuze om ze te reserveren, stuur een mailtje naar kantoor@uljee.info of bestel ze via onze webshop! Als je de standaard gele roomtompoucen besteld deze twee dagen krijg je ze met een geel dakje!


 
Nazomerpakket
We hebben weer een gewelidige tassenactie! Alleen deze week een heerlijk gevulde nazomertas voor maar €9,95 i.p.v. €17,10. Dat is een korting van maarliefst 40%! - 8 witte of bruine puntjes - 1 brood naar keuze - 2 mini gevulde koeken - 2 eierkoekeken - 6 petit glacé - 1 gratis Bigshopper Deze aanbieding geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen en loopt t/m zaterdag 14 september 2024. M.u.v. luxe gevulde, desem en speltbrood.
9,95

Recept: Eierkoek dessert

Lees verder
Eierkoek dessert