Draai en win!

Win de komende week heerlijke Paasprijzen.

Draai het Rad en win! Bij besteding van 12,50 of meer mag je aan het Rad draaien en maak je kans op heerlijke Paasprijzen. Win je een Paasmuffin, een Proefstolletje of draai je de hoofdprijs en ga je met een chocolade paashaas naar huis?

Van maandag 27 t/m zaterdag 1 april 2023 spelen we bij Meesterbakker Uljee een beetje voor Paashaas. We geven namelijk lekkere prijsjes weg! Wanneer je in deze periode in één aankoop 12.50 euro of meer besteedt in een van onze winkels, dan mag je een kansje wagen met ons Rad van de Paashaas!

Als het rad is uitgedraaid, geeft het aan of jij iets gewonnen hebt.

Je maakt kans op:

- Paaseitjes
- Een Paas petit four
- Een mini Paas cupcake
- Een Paasstolletje
- Helaas.... volgende keer beter 
- Of: de Hoofdprijs! Een 500 gram chocolade Paashaas!De actievoorwaarden zijn als volgt:
1. Van maandag 27 t/m zaterdag 1 april 2023 mag je bij besteding van  12.50 euro of meer in onze winkels aan het Rad van de Paashaas draaien.
2. Als het Rad stopt met draaien wijst de pijl naar een vlak waarop de (eventueel) gewonnen prijs vermeld staat.
3. De prijzen krijg je direct mee. Alleen als de prijs onverhoopt niet in de winkel aanwezig is, kan deze op een later met de verkoopster afgesproken tijdstip afgehaald worden.
4. Per bezoek mag eenmaal aan het rad gedraaid worden.
5. De prijzen kunnen niet ingewisseld worden voor geld of iets anders.
6. Medewerkers van Meesterbakker Uljee zijn uitgesloten van deelname.
7. Klanten die een bestelling komen afhalen (die ze via de webwinkel of eerder in de winkel hebben betaald), mogen ook een kansje wagen, mits het een bestelling van 12.50 euro of meer betreft.