Vegetarische recepten
- Maaltijdsoep met pompoen
- Bruschetta tomatensalsa
- Rucolapesto
- Spicy volkorenbrood
- Vegan volkorensandwich
- Brood met manchego en verse vijgen
- Vegetarisch stoofpotje in een Italiaanse bol
- Crostini met appel en kaneel
- Spelt eierkoek met rood fruit spread
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Spelt granola vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Desem Donker met pittige avocadospread
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Duinen Kaassneetjes
- Eierkoek dessert
- Broodpudding met zomerfruit
- Pizzaboterhammen
- Duinen Volkoren Clubsandwich
- Pittige paprika hummus
- Granola Ontbijttaart
- Clubsandwich aubergine
- Gegrilde groenten met tijm
Vlees- en kiprecepten
- Kampioentje op een stokje
- Kampioentje gerookte kip en rucola.
- Kampioentje met gebakken spek, ui én appel
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Krab en kreeft croissant
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse kruiden
- Duinen Volkoren Clubsandwich
- Broodje gepocheerd ei
- Kinderwraps van brood
- Stoere tosti's van desembrood
Visrecepten
Feestrecepten
- Kerststolpudding
- Stoofperen smoothie
- Knapperige Broodtorentjes
- Ovenschoteltje van Kerstbrood
- Monchoudessert in een glaasje
- Kaas Vulkaantjes
- Wildpaté & Suikerbrood
- Paasbrood met pasha
- Speculaas Tiramisu
- Broodtompouce
- Paasfondue
- Speculaas Wentelteefjes
- Valentijn ontbijt
- Kerstkoffie- met marshmallows
- Speculaastrifle met pepernoten
- Kruidnoten Tiramisu
- Paasbrood met pasha
- Broodje Halloween
Gegrilde groenten met tijm
Gegrilde groenten op een knapperige broodje; dé manier om op een lekkere en makkelijke manier meer groenten te eten. Maak de groenten op smaak met tijm en je hebt een heel smakelijke lunch te pakken.
Ingrediënten - 4 pers.
4 harde broodjes
- 400 gram wortels
- 1 courgette
- 3 paprika’s
- 3 teentjes knoflook
- 200 gram zachte geitenkaas
- olijfolie
- 8 takjes verse tijm
- peper en zout
4 pers.
print
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de wortels in stukjes en kook ze gedurende 5-10 minuten. Snijd de paprika's in reepjes en de courgette in grove blokjes. Leg de groenten in een ovenschaal. Pers de knoflook uit en ris de blaadjes van de takjes tijm. Meng 2/3 van de blaadjes tijm en de uitgeperste knoflook door de groenten, giet er een scheut olijfolie bij en maak op smaak met zout en peper. Zet de schaal 20 minuten in de oven. Halverwege even omscheppen. Snijd de broodjes door en beleg ze royaal met de groenten. Hierover verdeel je de verkruimelde geitenkaas. Maak het af met nog 1/3 van de verse tijm.Dit gerecht is lekker met (lauw)warme groenten maar smaakt ook prima een dagje later met koude gegrilde groenten.