Wildpaté & Suikerbrood

Wildpaté & Suikerbrood

Kleine rondjes suikerbrood met wildpaté en balsamicostroop. Het ziet er super-de-luxe uit en door de combinatie van de hartige paté en het zoete brood, is het ook nog eens heel erg lekker!

Ingrediënten - 4 pers.

Ingrediënten voor 10 stuks:

500 ml balsamicoazijn
50 g honing
5 plakken suikerbrood 
200 g wildpaté
 
Wildpaté & Suikerbrood
4 pers.
printprint

Bereiding

Doe de honing en de azijn in een pannetje. Laat op zeer laag vuur tot een derde inkoken. Laat deze stroop  afkoelen. Verwarm de oven voor op 180 °C. Steek rondjes uit het suikerbrood en rooster deze mooi bruin in de oven. Portioneer de wildpaté. Leg de paté op de suikerbroodjes en trek mooie streepjes balsamicostroop over de paté. Garneer eventueel met een blaadje rucola of een eetbaar bloemetje.

Bron: brood.net

Wat dacht je van deze recepten?