Vegetarische recepten
- Maaltijdsoep met pompoen
- Bruschetta tomatensalsa
- Rucolapesto
- Spicy volkorenbrood
- Vegan volkorensandwich
- Brood met manchego en verse vijgen
- Vegetarisch stoofpotje in een Italiaanse bol
- Crostini met appel en kaneel
- Spelt eierkoek met rood fruit spread
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Spelt granola vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Desem Donker met pittige avocadospread
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Duinen Kaassneetjes
- Eierkoek dessert
- Broodpudding met zomerfruit
- Pizzaboterhammen
- Duinen Volkoren Clubsandwich
- Pittige paprika hummus
- Granola Ontbijttaart
- Clubsandwich aubergine
- Gegrilde groenten met tijm
Vlees- en kiprecepten
- Kampioentje op een stokje
- Kampioentje gerookte kip en rucola.
- Kampioentje met gebakken spek, ui én appel
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Krab en kreeft croissant
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse kruiden
- Duinen Volkoren Clubsandwich
- Broodje gepocheerd ei
- Kinderwraps van brood
- Stoere tosti's van desembrood
Visrecepten
Feestrecepten
- Kerststolpudding
- Stoofperen smoothie
- Knapperige Broodtorentjes
- Ovenschoteltje van Kerstbrood
- Monchoudessert in een glaasje
- Kaas Vulkaantjes
- Wildpaté & Suikerbrood
- Paasbrood met pasha
- Speculaas Tiramisu
- Broodtompouce
- Paasfondue
- Speculaas Wentelteefjes
- Valentijn ontbijt
- Kerstkoffie- met marshmallows
- Speculaastrifle met pepernoten
- Kruidnoten Tiramisu
- Paasbrood met pasha
- Broodje Halloween
Desembrood met forelmousse
Dit desembrood met forelmousse is een ware traktatie voor de visliefhebbers. De heerlijke smaak van forel laat zich prima combineren met het stevige desembrood. Dus aan de slag en eet smakelijk!
Ingrediënten - 4 pers.
- 4 dikke sneden desembrood
- 4 theelepels bosui
- 1 rode ui, in fijne ringen gesneden
- plukje frisée-sla
- 8 blaadjes eikenbladsla
- 4 gerookte forelfilets
- 2 eetlepels crème fraîche
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 theelepels kappertjes
4 pers.
print
Bereiding
Maak eerst de mousse door de helft van de forelfilet fijn te prakken met een vork. Voeg nu een eetlepel crème fraîche toe en een eetlepel mayonaise en meng goed door. Beleg de sneden brood met de eikenbladsla en smeer de forelmousse op het broodje en beleg met de overgebleven forelfilet. Garneer het broodje met de frisée, kappertjes en rode ui.Bron: www.brood.net