Vegetarische recepten
- Granola Ontbijttaart
- Clubsandwich aubergine
- Brood met manchego en verse vijgen
- Vegetarisch stoofpotje in een Italiaanse bol
- Crostini met appel en kaneel
- Spelt eierkoek met rood fruit spread
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Spelt granola vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Desem Donker met pittige avocadospread
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Duinen Kaassneetjes
- Eierkoek dessert
- Broodpudding met zomerfruit
- Pizzaboterhammen
- Duinen Volkoren Clubsandwich
Vlees- en kiprecepten
- Kampioentje op een stokje
- Kampioentje gerookte kip en rucola.
- Kampioentje met gebakken spek, ui én appel
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Krab en kreeft croissant
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse kruiden
- Duinen Volkoren Clubsandwich
- Broodje gepocheerd ei
- Kinderwraps van brood
- Stoere tosti's van desembrood
Visrecepten
Feestrecepten
- Paasbrood met pasha
- Monchoudessert in een glaasje
- Stoofperen smoothie
- Speculaas Tiramisu
- Broodtompouce
- Paasfondue
- Speculaas Wentelteefjes
- Knapperige Broodtorentjes
- Wildpaté & Suikerbrood
- Kaas Vulkaantjes
- Ovenschoteltje van Kerstbrood
- Valentijn ontbijt
- Kerstkoffie- met marshmallows
- Speculaastrifle met pepernoten
- Kruidnoten Tiramisu

Vlees- en kiprecepten
Croissant met rucola, brie en Italiaanse kruiden
Croissant met rucola, brie en Italiaanse kruiden
Om de perfecte croissant te maken zorgt de bakker voor lekker veel dunne laagjes knapperig deeg. In dit recept gaan we gewoon verder met die heerlijke laagjes stapelen. Want samen met plakjes brie en prosciutto wordt dit echt een broodje om je vingers bij af te likken.
Ingrediënten - 1 pers.
- 1 croissant
- handje rucola
- 2 plakken brie
- 1 plak Italiaanse ham (prosciutto)