Bruidstaarten

Bruidstaarten

De mooiste taart voor de mooiste dag...


Ga je trouwen? Van harte gefeliciteerd! Graag helpen wij op deze prachtige dag en maken wij de bruidstaart van jullie dromen.

Onze Chef Banket nodigt jullie uit voor een persoonlijk gesprek in onze bakkerij in Rotterdam. Onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers zullen we je alles vertellen over de mogelijkheden, zodat je op je gemak een keuze kunt maken.

Bij Meesterbakker Uljee kun je je bruidstaart geheel zelf samenstellen. Van strak tot romantisch, met veel of weinig decoratie... Je kunt het allemaal zelf bepalen. Uiteraard denken we graag met je mee en inspireren we jullie waar mogelijk. Samen zorgen we ervoor dat jullie droomtaart werkelijkheid wordt. Kijk hier alvast voor wat inspiratie op onze pinterest-pagina.

Wil je een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar kantoor@uljee.info of bel ons via 010-419 03 71.
Petit Fleur / 6
Diverse smaken cremegebakjes.
8,90
Bruidspetit fours
De petit fours is een ideaal gebakje voor iedere gelegenheid. Het is een graag geziene traktatie bij bruiloften en partijen, een heerlijk zoete verwennerij bij de high tea en ook voor bedrijven een ideaal gebakje voor bij recepties en ontvangsten. Te bestellen met of zonder logo.
1,65
Hotelcake
Ambachtelijke roomboter cake.
5,85

Recept: Borrelbrood van desem

met kaas en rozemarijn


Met onze desembroden maak je zelf eenvoudig dit borrelbrood met kaas en rozemarijn. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het smaakt ook heerlijk. Varieer er zelf lekker op los met de keuze van de kaassoorten. Dit brood is perfect voor bij de borrel of barbecue!
Lees verder
Borrelbrood met kaas en rozemarijn