Petitfours

Klein formaat, grootse smaak


Bij de Meesterbakker maken we de Petitfours van cake die we vullen met een luchtige crème. De gebakjes worden bedekt met een laagje marsepein en vervolgens gedoopt in de fondant. Als laatste worden de Petitfours gegarneerd met kleine versiersels, zoals toefjes crème en chocolaatjes. Zo ontstaat er een heerlijk zoet en charmant gebakje dat eigenlijk altijd smaakt.
Petit Fleur / 6
Diverse smaken cremegebakjes.
9,95
Chipolata schnitt
Een klassieke schnitte die altijd lekker blijft! Bereid met luchtig biscuit welke rijkelijk is gevuld met luchtige chipolatavulling (mengsel van banketbakkersroom, slagroom en vruchtjes), boordevol vruchten. Overtrokken in een herkenbaar jasje van een dikke plak marsepein. De schnitte is voor ongeveer 6 personen. Speciaal voor de kerst omgetoverd in een feestelijk jasje!
11,50

Recept: Suikerbrood met

Limoncellocrème en verse aardbeien


De ingrediënten apart zijn al om je vingers bij af te likken. Kun je nagaan hoe het smaakt als je ze combineert! Dit receptje is leuk én lekker bij een high tea, maar kan ook prima als verrassend dessert.
Lees verder
Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien