Ons brood

Voor elke smaak een brood


Door invloeden uit het buitenland, wensen van onze klanten, trends in de markt én experimenten van onze ambachtelijke bakkers, bestaat ons broodassortiment inmiddels uit een groot en gevarieerd aantal broden. Voor elk moment van de dag en voor ieder wat wils.

Om ons assortiment overzichtelijk te houden, hebben wij enkele broodfamilies bedacht. Elke familie bestaat uit een aantal heerlijke broden, elk met een eigen samenstelling en smaak. Een bijzondere familie wordt gevormd door onze desembroden. Tien heerlijke varianten, elk volgens ambachtelijk recept en authentieke productiewijze.

Wensen van de klant en trends in de markt
Natuurlijk blijven wij luisteren naar de wensen van onze klanten en naar ontwikkelingen in de markt. Waar mogelijk passen wij ons assortiment hierop aan. Voorbeelden hiervan zijn onze populaire koolhydraatarme broden, onze speltbroden en diverse volkorenbroden.
Meesterbrood donker
Meesterlijk lekker donker meergranenbrood.
3,80
Desem bruin
Op basis van eigen desemcultuur bakken we dit desembrood. Het brood is vol van smaak, niet zuur, heeft een heerlijk krokante korst en blijf lang mals.
4,25
Molenbruin
Fijn volkorenbrood, zeer geliefd bij kinderen.
3,60