Aardbeientaartje

De trots van onze banketbakkers


De heerlijk zoete aardbeien worden door ons binnen 24 uur na het plukken verwerkt in de lekkerste bakkersproducten. Bijvoorbeeld in ons Aardbeientaartje. De bodem wordt gevuld met amandelspijs en daarna opgespoten met een heerlijke combinatie van gele room en slagroom, oftewel Zwitserse room. Daar bovenop komen de verse aardbeien. Een laagje verwarmde jam geeft de aardbeien tenslotte een prachtige glans.

Ons Aardbeientaartje is alleen verkrijgbaar tijdens het aardbeienseizoen.
 

Recept: Meergranenbrood met

hüttenkäse, aardbeien en bosbessen


Aardbeien zijn natuurlijk uitermate geschikt als broodbeleg. Op een witte boterham, al dan niet met een klein beetje suiker. Maar wat dacht je van dit recept voor één van onze meergranenboterhammen met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen? Wat een plaatje!
Lees verder
Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen