Aardbeientaartje

De trots van onze banketbakkers


De heerlijk zoete aardbeien worden door ons binnen 24 uur na het plukken verwerkt in de lekkerste bakkersproducten. Bijvoorbeeld in ons Aardbeientaartje. De bodem wordt gevuld met amandelspijs en daarna opgespoten met een heerlijke combinatie van gele room en slagroom, oftewel Zwitserse room. Daar bovenop komen de verse aardbeien. Een laagje verwarmde jam geeft de aardbeien tenslotte een prachtige glans.

Ons Aardbeientaartje is alleen verkrijgbaar tijdens het aardbeienseizoen.
 
Aardbeientaartje
De heerlijk zoete aardbeien worden door ons binnen 24 uur na het plukken verwerkt in de lekkerste bakkersproducten. Bijvoorbeeld in ons Aardbeientaartje. De bodem wordt gevuld met amandelspijs en daarna opgespoten met heerlijke gele room. Daar bovenop komen de verse Hollandse aardbeien. Een laagje verwarmde jam geeft de aardbeien tenslotte een prachtige glans.
10,50
Aardbeientaart
De bodem van deze taart is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met twee lagen aardbeienbavaroise. Bovenop rijkelijk belegd met verse aardbeien en slagroom.
17,95
Aardbeiensleetjes
Onze heerlijke Aardbeiensleetjes zijn gemaakt van knapperig korstdeeg gevuld met gele room en verse aardbeien. Hiermee zet je de zomer op tafel!
3,20
Zomerkoninkje
Onze Zomerkoninkjes hebben een heerlijke spijsbodem. Daarop zit gele room, waar onze bakkers verse Hollandse aardbeien op leggen. Een heerlijke combinatie!
2,35

Recept: Meergranenbrood met

hüttenkäse, aardbeien en bosbessen


Aardbeien zijn natuurlijk uitermate geschikt als broodbeleg. Op een witte boterham, al dan niet met een klein beetje suiker. Maar wat dacht je van dit recept voor één van onze meergranenboterhammen met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen? Wat een plaatje!
Lees verder
Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen