Kerst Pudding


Kerst Puddingen

 

Leuk je te zien op deze pagina. Hier zijn eenvoudige stappen om ervoor te zorgen dat je je kerstpudding perfect uit de mal kunt halen en ervan kunt genieten:

     1. Zorg voor schone handen:

Was je handen grondig voordat je de pudding gaat hanteren. Schone handen helpen om de presentatie van de pudding te behouden.

     2. Dompelen:

Dompel de bevroren of afgekoelde pudding ondersteboven 30 seconden in lauwwarm water. 

     3. Controleer de Randen:

Loop voorzichtig met een mes langs de randen van de mal om ervoor te zorgen dat de pudding niet aan de zijkanten blijft plakken.

     4. Keer de Mal Om:

Plaats een platte, stevige ondergrond bovenop de mal en keer het geheel om. Tik voorzichtig op de bodem van de mal om de pudding los te maken.

     5. Verwijder de Mal:

Til de mal voorzichtig op, waardoor de kerstpudding op de schotel of het bord komt. Beweeg de mal voorzichtig heen en weer als dat nodig is.

     6. Voeg de Toppings Toe:

Giet het bijgeleverde bakje aardbeienjam bij de chipolata pudding gelijkmatig over de bovenkant van de pudding. Voor de Tiramisupudding kan je poedersuiker met cacao vermengen voor een lekkere topping. Spuit de zijkanten van de pudding op met slagroom.

     7. Serveer en Geniet:

De kerstpudding is nu klaar om te serveren! Voeg indien gewenst nog wat extra decoratie toe.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze stappen te volgen. We hopen dat je kerstpudding een groot succes is. 


Onze kerstpuddingen zijn van donderdag 21 december tot zaterdag 23 december verkrijgbaar.

Recept: Krabben en kreeften

van verse croissants


Duik mee in dit avontuur onder zee. Van een croissantje maak je heel makkelijk een krab of een kreeft. Veel heb je niet nodig, alleen een beetje fantasie. Leuk voor een (kinder)lunch, maar natuurlijk ook een verrassing in de picknickmand!
Lees verder
Krab en kreeft croissant