Bakkers cadeaukaart

Bakkers cadeaukaart

Trakteer jezelf op wat lekkers


Heb je een Bakkers cadeaukaart gewonnen? Gefeliciteerd! Je kunt deze besteden in al onze winkels. Besteden in onze webwinkel is helaas niet mogelijk.

De cadeaukaart t.w.v. €7,50 is eenmalig vrij te besteden in onze winkels. Kies iets lekkers uit ons assortiment en lever je cadeaukaart in. Heb je meer besteed? Dan kun je op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen. Indien je minder besteedt vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats.

Let op: je kunt de Bakkers cadeaukaart niet in combinatie met andere (kortings)acties gebruiken.

De Bakkers cadeaukaart is 1 jaar geldig. De exacte geldigheid kun je hier controleren.
Rotterdams Appeltaartje
Een klassieker uit de banketbakkerij is onze appeltaart. Gemaakt van roomboterdeeg en gevuld met een oud-Hollandse mix van appels van eigen bodem, rozijnen, kaneel en suiker. Uiteraard maken onze bakkers ook de bodem zelf. Na veel proeven en kneden en weer proberen is deze met een hardwener deeg op basis van roomboter toch de allerlekkerste. Al met al een heerlijke appeltaart die niet voor grootmoeders bakkunsten onder doet!
7,00
Slagroomschnitt
Voor een geslaagd feestje! Deze taart heeft een met suiker besprenkelde bodem en een rijke vulling van slagroom. Let op, alleen verkrijgbaar op woensdag 12 en donderdag 13 juni. Geschikt voor ongeveer 6 personen.
10,50
Hazelnootschuimtaart
11,00
Petit Fleur / 6
Diverse smaken cremegebakjes.
9,50

Recept: Desembrood met gamba's,

chorizo, spinazie en paprika-tapenade


Dit recept is heerlijk op donker desembrood. Door de gamba's, chorizo, spinazie en paprika-tapenade waan je je even aan de Méditerranée. Bovendien is het eenvoudig te maken en is het een plaatje op de lunchtafel.
Lees verder
Desembrood met gamba's, chorizo, spinazie en paprika-tapenade