Desembrood
Gemaakt op traditionele wijze
Bij Meesterbakker Uljee zijn we trots op onze desembroden. Broden gemaakt van de beste ingrediënten en die alle rust krijgen die ze verdienen. Pas na 24 uur rusten, wordt het brood afgebakken met een heerlijke krokante korst die er door zijn 'grillige' vorm ook nog eens prachtig uitziet.
Desem Meergranen
4,40
Desem bruin
Op basis van eigen desemcultuur bakken we dit desembrood. Het brood is vol van smaak, niet zuur, heeft een heerlijk krokante korst en blijf lang mals.
4,30
Desem wit
Een heerlijk wit desembrood.
4,30
Desem mais
4,60
Recept: Desembrood met
zelfgemaakte forelmousse
Dit desembrood met forelmousse is een ware traktatie voor de visliefhebbers. De heerlijke smaak van forel laat zich prima combineren met het stevige desembrood. Dus aan de slag en eet smakelijk!