Meesterbakker Uljee bestaat 50 jaar!

Meesterbakker Uljee bestaat 50 jaar!

Een jubileum om even bij stil te staan.


In 1968 zijn de heer en mevrouw Uljee begonnen met een winkel en een kleine bakkerij aan de Groenezoom in Rotterdam. Uitgegroeid tot een groot filiaalbedrijf met brood- en banketbakkerij aan de Ridderkerkstraat werd het in 2001 overgenomen door zoon en dochter Thomas en Danielle.

Op 1 maart 2018 vieren we met elkaar vol trots het 50-jarig jubileum! Ons familiebedrijf dat samenhangt van tradities, jarenlange ervaring en oprechte liefde voor het bakkersambacht wordt steeds sterker, mede door de medewerkers waarvan velen al jaren de pijlers onder ons schitterende bedrijf zijn. Met elkaar hebben we ups-and-downs overwonnen in een branche die al tijden onder druk staat. In veranderlijke tijden blijft kwaliteit altijd de boventoon voeren, waardoor innovatie en ontwikkeling zeer belangrijke onderdelen van Uljee geworden zijn. Dit kwam door de jaren heen tot uiting in veel verschillende onderdelen en samenwerkingen zoals onder andere Special voor allergeenvrije voeding, Desemenzo voor de horeca en de Eurobakker.

Tezamen met het 50-jarig jubileum vieren we de start van weer een compleet nieuw hoofdstuk met een nieuwe visie en samenwerking die voortkomt uit de kernpunten van Uljee. We introduceren het bedrijf ‘BoerBakkerBert’ met haar eerste product van het nieuwe merk ‘Tomasu’ waarmee Meesterbakker Uljee arm in arm de toekomst instapt.

3 februari 2018 verscheen een interview in de bijlage van de Telegraaf, waarin meer te lezen valt over het eerste product wat via de website www.tomasu.nl verkocht zal gaan worden. 
We vieren ons jubileum natuurlijk ook graag met u als klant, vanaf maart zullen er aantal leuke acties in onze winkels zijn!

Hartelijke groet, Familie Uljee

Volg 'boerbakkerbert' op Instagram en kijk voor meer informatie op www.tomasu.nl
1 Cup Cake
Een heerlijk zacht cakeje afgewerkt met icing. Wordt verpakt in een mooi doorzichtig doosje. Wenst u een andere opmaak of logo? Neem dan contact met ons op!
2,75
Abraham koek
Koek in de vorm van Abraham, gevuld met walnotenspijs. Inclusief oorkonde!
39,95
Sarah slagroom
Slagroomtaart in de vorm van Sarah. Inclusief oorkonde!
42,95
Fototaart chocolade
Chocoladetaart met je eigen afbeelding erop
22,95

Recept: Kampioentje 

met gebakken spek, ui én appel.


Kampioentjes zijn meergranenbroodjes met zaden en pitten. Deze krokante broodjes zijn lekker met allerlei soorten beleg. Je kunt je beperken tot een plakje kaas en komkommer (lekker!) maar je kunt je ook uitleven met allerlei soorten beleg. Wij hebben een paar leuke combinaties voor je bedacht. Bijvoorbeeld deze met gebakken spek, ui én appel.
Lees verder
Kampioentje met gebakken spek, ui én appel