Meesterbakkers voor Skate4AIR

Bijdrage Meesterbakkers maar liefst €8.403


Skate4AIR 2018 is officieel afgesloten met de overhandiging van de cheque van Skate4AIR aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) met daarop de totale opbrengst van deze editie.

Dit jaar is er door alle deelnemers van Skate4AIR maar liefst €416.164 opgehaald. Hieraan hebben de Meesterbakkers €8.403 bijgedragen. Inmiddels is het een mooie traditie. Begin van het jaar bakt uw Meesterbakker Skate4AIR cake, een winterse kruidencake waarvan 1 euro per verkochte cake naar het goede doel gaat.
 

Skate4AIR

Skate4AIR zamelt geld in voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Onder leiding van Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage schaatsten ruim 200 Skate4AIR deelnemers kilometers lang op de Oostenrijkse Weissensee of op het Runn meer in Zweden en lieten zich hiervoor sponsoren. Ook een groep schaatsers uit Westland schaatste mee, waaronder Meesterbakker Arjan Roodenrijs.

Caramel cake
€ 4,06
Marmercake
Heerlijke malse naturel en chocoladecake.
€ 6,02
Hotelcake
Malse, ambachtelijke naturel cake.
€ 5,55
mini muffins
€ 0,51

Recept: Pittige tonijnsalade

op een zacht puntje


Zachte broodjes gaan heel goed samen met zoete smaken. Zo is het voor veel mensen lastig om een wit zacht broodje met hagelslag te weerstaan. Maar ook dit licht pittige recept met tonijn is niet te versmaden. Blijft alleen de vraag… wit of bruin?
Lees verder
Pittige tonijnsalade op een zacht puntje