VOOR HET ECHTE ORANJE GEVOEL

Volop oranje gebak op Koningsdag. 

We mogen dit jaar weer helemaal los gaan met Koningsdag, Maar er is geen feest zonder ons Oranjegebak! 

 

Openingstijden

Al onze winkels zijn geopend op Koningsdag. Check de openingstijden voor Koningsdag via deze link naar de informatie op onze website naar alle reguliere openingstijden en de openingstijden rondom feestelijke dagen. Kies voor je favoriete Meesterbakker Uljee winkel en je weet wanneer je terecht kunt voor een verse oranje tompouce. Al onze winkels zijn deze dag van 8:00 tot 13:00 uur geopend. Koningsdag producten zijn via de webshop niet te bestellen. 

Koningsdag assortiment

We hebben deze dag een beperkt assortiment. 

- Brood 
We bakken een aantal soorten brood op Koningsdag. De volgende broodsoorten komen voor Koningsdag uit onze oven:
  • Molenbruin
  • Duinenbrood (alleen classic)
  • Tijgerwit
Heb je een vaste broodbestelling op zaterdag, dan komt deze te vervallen. Je kunt met de verkoopsters afspreken of je een alternatieve bestelling wilt plaatsen met het brood dat we voor deze dag bakken.

- Broodjes
We verkopen veel soorten zachte broodjes zoals zachte witte puntjes, krentenbollen, volkoren puntjes, eierkoeken en mini broodjes. Harde broodjes bakken we in de winkels zoveel als nodig.

- Oranje gebak 
Uiteraard maken we heel veel verse oranje tompoucen gevuld met echte banketbakkersroom.  Ook maken we veel oranje soezen gevuld met slagroom, oranje mini muffins, oranje koeken en oranje donuts. De crèmegebakjes zoals de kasteeltjes kleuren ook oranje deze dagen en zijn deze week in de aanbieding van 2,60 voor 2-, euro. Vrijdag 26 april verkopen wij ook Oranje gebak. 

- Snacks 
Snackbroodjes zoals saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, kipsatehbroodjes en allerlei soorten croissants worden vers in de winkel afgebakken.


 

Webshop-bestellingen

De webshop is voor die dag gesloten. Heb je voor deze dag een (verjaardags)taart nodig? Overleg dit zo snel mogelijk in onze winkels of mail naar kantoor@uljee.info


We doen ons best zo goed mogelijk in te schatten hoeveel gebak we nodig hebben voor Koningsdag, zolang de voorraad strekt.

Wij wensen jullie een heel gezellige koningsdag toe!


 
Oranje tompouce
Koningsdag vier je met (het lekkerste) oranje gebak! Onze tompouces zijn gevuld met gele room tussen twee laagjes knapperig korstdeeg en voorzien van oranje fondant hierna wordt de tompouce afgewerkt met een lekkere dikke streep slagroom. • Op Koningsdag verkopen wij uitsluitend oranje tompouces en oranje soezen en een beperkte hoeveelheid Meesterbrood en kleinbrood (daarnaast dus geen regulier assortiment). • Onze winkels zijn op Koningsdag geopend van 8.00 tot 12.00 uur voor het afhalen van tompouces en soezen (zolang de voorraad strekt). • Let op, ons oranjeasortiment is via de webshop niet te bestellen.
2,50
Oranje moorkop
Koningsdag vier je met (het lekkerste) oranje gebak! Onze soezen zijn royaal gevuld met slagroom en gedoopt in oranje chocoladefondant. • Op Koningsdag verkopen wij uitsluitend oranje tompouces en oranje soezen en een beperkte hoeveelheid Duinenbrood claasic, Tijgerwit en Molenbruin en kleinbrood (daarnaast dus geen regulier assortiment). • Onze winkels zijn op Koningsdag geopend van 8.00 tot 13.00 uur voor het afhalen van tompouces en soezen (zolang de voorraad strekt). • Let op, ons oranjeasortiment is via de webshop niet te bestellen.
2,80