Koolhydraatarm brood

Koolhydraatarm brood

Lever niet in op smaak


Volg je een koolhydraatarm dieet? Dan hebben wij twee heerlijke broden voor je in ons assortiment. Ons Low carb brood en ons Koolhydraatarme brood. 

Met slechts 2,1 gram koolhydraten per boterham behoort ons Low carb brood tot de broden met het laagste koolhydraat percentage van het land! Het brood bevat veel zaden. Hierdoor is het niet alleen heel koolhydraatarm, maar ook rijk aan vezels en eiwitten. Voor mensen die willen afvallen of een koolhydraatarm dieet volgen is dit dus het ideale brood. Daarnaast is het brood een interessante aanvulling voor sporters. Eiwitten zijn namelijk van belang bij de ontwikkeling en herstel van spieren.

Hou er rekening mee dat het Low carb brood andere eeteigenschappen en een andere smaak heeft dan de meeste broden. Dat komt doordat in het brood veel zaden en veel minder bloem en meel bestanddelen verwerkt zijn.

Ons Koolhydraatarme brood bevat 8 gram koolhydraten per boterham. Dit brood zit boordevol natuurlijke en gezonde grondstoffen, is rijk aan voedingsvezels en past in een cholesterol- en bloeddrukverlagend dieet. Qua eeteigenschappen lijkt dit meer op het ‘gewone’ brood dan het Low carb brood.
Koolhydraatarm brood
Meergranenbrood met slechts 8 gram koolhydraten per boterham.
4,25
Meesterkorn
Meesterlijk lekker donker meerganenbrood, met veel zaden.
3,70
Low Carb Brood 400 gram
Koolhydraat arm brood met weinig koolhydraten, slechts ca. 2.5 gram per boterham.
3,70

Recept: Desemsandwich

met kip en gegrilde groenten


Deze desemsandwich is rijk gevuld met diverse groenten. Zo kies je gemakkelijk voor een stevige lunch. Experimenteer vooral eens met onze gevulde broden. De noten en zuidvruchten die onze bakkers hier dagelijks in verwerken, zijn een smakelijke aanvulling op de zachte grillsmaak van de groenten.
Lees verder
Desemsandwich met kip en gegrilde groenten