Aan het woord: Danielle Uljee

Aan het woord: Danielle Uljee 

De tijd staat niet stil en wij bewegen mee


In ons Zomermagazine laten wij met trots zien hoe de producten van Meesterbakker Uljee worden gemaakt. Ook laten we zien wat de werkzaamheden van een aantal personeelsleden zijn, die zich dagelijks met de productie, het transport en de verkoop van onze heerlijke artikelen bezighouden. Ook lees je wat sommige klanten van ons vinden. Daarnaast geven we met het magazine een aantal leuke ideeën voor bijvoorbeeld een lunch of een picknick.

Op een aantal pagina’s vertellen wij, hoe mijn ouders 51 jaar geleden met het bedrijf zijn begonnen en welke ontwikkelingen wij als bedrijf sindsdien hebben doorgemaakt. De laatste jaren groeien we steeds meer naar een bedrijf dat zuivere en zoveel mogelijk lokale grondstoffen gebruikt, zonder enige chemische toevoegingen. Mijn broer Thomas en ik hebben het bedrijf inmiddels van onze ouders overgenomen en hebben ondanks alle veranderingen steeds vastgehouden aan de topkwaliteit die zij destijds hebben ingezet en waardoor we groot zijn geworden. Ondanks de economische druk die de bakkersbranche de laatste jaren voelt, hebben we nooit enige concessie willen doen aan de hoogste kwaliteit van de grondstoffen die we gebruiken en het grote vakmanschap van ons personeel.

We zijn en blijven een echt familiebedrijf en houden vast aan de ambachtelijke tradities van het bakkersvak. De laatste jaren groeien we steeds meer naar een bedrijf dat zuivere en zoveel mogelijk lokale grondstoffen gebruikt, zonder enige chemische toevoegingen. Wij zeggen dan ook nog steeds: “We maken niets wat we onze eigen kinderen niet zouden laten eten”. Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan ons magazine en hoop je snel in één van onze winkels terug te zien.

Daniëlle Uljee
Directeur Meesterbakker Uljee

Benieuwd naar het hele Zomermagazine? Lees het hier!
ERROR: [0] Cannot use string offset as an array
File:/hosting/uljee.meesterbakker.nl/public_html/functions.php - Line:376