PLAN(T) JIJ ALVAST DE BORREL OF BBQ?

Gratis kruiden voor in de keuken

Bij aankoop van een barbecue- of borrelbrood krijg je een gratis bloeikaart cadeau. Hiermee kun je zelf keukenkruiden zaaien en oogsten.


Een bloeikaart is een kaart van plantbaarpapier. In het papier zitten zaadjes verwerkt. Dit stop je in de (pot)grond en geef je water en al na 5-10 dagen groeien er plantjes uit. Nog even goed verzorgen en voor je het weet, knip je de verse blaadjes kruiden eraf.

We hebben drie soorten bloeikaarten met kruidenzaadjes laten maken. Tijm, basilicum en rucola. Deze hebben we gekozen omdat ze erg lekker combineren bij ons brood. Bij elk soort hebben een lekker recept gezocht, uitgeprobeerd, geproefd, bijgeschaafd tot we tevreden waren. Die recepten vind je hier. 

Bij aankoop* van één van onderstaande broden krijg je een gratis bloeikaart.
- Stokbrood (wit)
- Kaasbol
- Foccacia met olijven
- Kaas-uien stokbrood
- Al het desembrood inclusief desembollen wit en bruin 
* Maximaal één bloeikaart per bezoek aan onze winkel. De actie loopt van 22 mei t/m 10 juni 2023. Op = op.

We hebben deze broodsoorten gekozen omdat ze zo lekker combineren met lekkere smeersels, dips en salades bij de barbecue of bij de borrel. 

Croissants
Luchtige croissant met roomboter bereid.
1,40
Zomerkoninkje
Onze Zomerkoninkjes hebben een heerlijke spijsbodem. Daarop zit gele room, waar onze bakkers verse Hollandse aardbeien op leggen. Een heerlijke combinatie!
2,20
Desem witte bonk
Ons Desem Wit is gemaakt van zuiver onbehandelde Franse bloem, water, een beetje zout en natuurlijk onze huisgemaakte desemcultuur. Het brood heeft een spekkige kruim en een wat open structuur. De enorme werking in het brood ontstaat wanneer het deegstuk ineens op de loeihete stenen vloer van de oven wordt gelegd. Hier ontwikkelt zich een lekkere krokante korst die het brood ook tegen uitdrogen beschermt. Een heerlijk brood om lekker aan te snijden. Voor op de ontbijttafel bijvoorbeeld. Tip voor bij de borrel: Snij het brood open en vul het met een lekker kaasje. Afbaksuggestie: oven voorverwarmen op 200 graden en het (ontdooide) brood in 5-6 minuten afbakken. Airfryer: 200 graden 8-10 minuten. LET OP: Dit product ontvang je afgebakken. Wil je dit product thuis zelf afbakken? Bestel dan het product ‘desem wit AFBAK’ uit de productcategorie ‘Afbakproducten’.
2,90
Rozijnenbol
Zachte luxe bol gevuld met krenten en rozijnen.
4,50
Brood met zelfgemaakte smeersels is heerlijk bij de borrel of als voorgerecht. Deze rucolapesto maak je met verse rucola, Italiaanse kaas en cashewnoten.
Lees verder
Rucolapesto