ONS HELE ASSORTIMENT

Kerstvers op tafel


Zeker weten dat je alle lekkere spullen in huis heb? bestel ze dan
vooraf met onze kerstbestellijst. 
                                 
Kerstbestellijst
Op onze Kerstbestellijst hebben we alvast het grootste gedeelte van ons heerlijke Kerstassortiment op een rijtje gezet. Verder kun je de lijst aanvullen met andere producten die je nodig hebt. Je kunt de lijst ophalen in één van onze winkels of je downloadt een printvriendelijke versie hier.

De uiterste inleverdatum van de Kerstbestellijst is donderdag 21 december voor 12:00 uur. In overleg met de verkoopster wordt een tijdslot afgesproken om de bestelling op te halen. Voor een juiste en snelle afhandeling worden alle bestellingen vooraf afgerekend.

Webshop
Je kunt ook bestellen via onze webshop. Hier vind je een deel van ons assortiment. Vul op je gemak je winkelmandje, reken direct af en haal je bestelling op in de winkel van je keuze of laat het bezorgen.

Let op: Zondag 24 december is onze winkel op Portland geopend van 9:00 tot 13:00 uur en Keizerswaard is geopend van 11:30 tot 16:00 uur. Alle andere winkels zijn deze dag gesloten. Op Eerste en Tweede Kerstdag zijn onze winkels gesloten.


 
Petit glacé per 12
Feestelijk crèmekoekje op amandelkoekje. 12 stuks in een doosje.
8,85

Recept: Kaas Vulkaantjes 

Mini kaasfondue uit een broodkommetje.

Voor iedereen een eigen kaasfondue! Het bakje maak je van een hard, bruin bolletje en de vulling is heel gemakkelijk te maken met roomkaas en bouillon. En dan lekker dippen met tomaatjes, druiven en stukjes brood.
Lees verder
Kaas Vulkaantjes