ONS HELE ASSORTIMENT

Kerstvers op tafel

Aangezien we dit jaar zo op moeten letten met boodschappen doen,
is de planning extra belangrijk. Wil je vooraf bestellen,
maak dan gebruik van onze Kerstbestellijst.
                                   
Kerstbestellijst
Op onze Kerstbestellijst hebben we alvast het grootste gedeelte van ons heerlijke Kerstassortiment op een rijtje gezet. Verder kun je de lijst aanvullen met andere producten die je nodig hebt. Je kunt de lijst ophalen in één van onze winkels of je downloadt een printvriendelijke versie hier.

De uiterste inleverdatum van de Kerstbestellijst is woensdag 22 december voor 12:00 uur. In overleg met de verkoopster wordt een tijdslot afgesproken om de bestelling op te halen. Voor een juiste en snelle afhandeling worden alle bestellingen vooraf afgerekend.

Webshop
Je kunt ook bestellen via onze webshop. Hier vind je ons volledige assortiment. Vul op je gemak je winkelmandje, reken direct af en haal je bestelling op in de winkel van je keuze of laat het bezorgen.

Let op: op Eerste en Tweede Kerstdag zijn onze winkels gesloten.
Tulband Kirsch
Speciaal recept! Onze Kirsch tulband gevuld met chocolade en amarenekersen. Gedecoreerd met witte chocolade en poedersuiker.
10,75

Recept: Kaas Vulkaantjes 

Mini kaasfondue uit een broodkommetje.

Voor iedereen een eigen kaasfondue! Het bakje maak je van een hard, bruin bolletje en de vulling is heel gemakkelijk te maken met roomkaas en bouillon. En dan lekker dippen met tomaatjes, druiven en stukjes brood.
Lees verder
Kaas Vulkaantjes