De trots van onze bakkers

Onze oliebollen zijn met GOUD bekroond


Onze oliebollen zijn met goud bekroond en daar zijn wij ontzettend trots op! Een Gouden Bekroning is niet voor elk product weggelegd. Alleen de beste broden, gebakjes en andere lekkernijen van de bakker verdienen deze eer.


Wat is Bekroond met GOUD eigenlijk?

Bakkers kunnen hun producten laten keuren door de onafhankelijke keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen. Zij keuren de producten op verschillende aspecten waaronder smaak, malsheid en kleur. Alleen producten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen, mogen de titel 'Bekroond met Goud' dragen. 


Wat is het Nederlands Bakkerij Centrum?

Het Nederlands Bakkerij Centrum is hét het kennis- en adviescentrum voor alle bakkers in Nederland. Bij het Nederlands Bakkerij Centrum werken onder andere specialisten op het gebied van de bereiding van bakkersproducten. Deze keurmeesters hebben jarenlange ervaring is het keuren van bakkerijproducten. De NBC productkeuringen bestaan al sinds 1906 met als doel om de producten van de bakker te verbeteren.
Croissants
Luchtige croissant met roomboter bereid.
1,40
Appelsleetje
Knapperig korstdeeg met gele room, stukjes appel, amandelspijs en poedersuiker. Al jaren ons best verkochte lekkernij!
2,60
Dubbele tompouce
Gele room, slagroom en een laagje jam tussen twee laagjes korstdeeg. Een toefje van slagroom met een aardbei bovenop.
2,85
Fototaart chocolade
Chocoladetaart met je eigen afbeelding erop
22,95

Recept: Desembrood met

zelfgemaakte forelmousse


Dit desembrood met forelmousse is een ware traktatie voor de visliefhebbers. De heerlijke smaak van forel laat zich prima combineren met het stevige desembrood. Dus aan de slag en eet smakelijk!
Lees verder
Desembrood met forelmousse