Feestelijk gebak

Feestelijk gebak

Wat is jouw favoriet?


Wat is jouw favoriete gebakje? Zo’n goedgevulde moorkop? Zo’n schattige petitfour? Gebak met bladerdeeg? Of kun je het meest genieten van zo’n heerlijke tompouce? Welk soort gebak je ook kiest, onze banketbakkers maken het graag voor je.

Een grote verjaardag of trakteren op je werk? Kies dan voor ons lekkere gesorteerde gebak. Onze banketbakkers maken dan een mix voor je van de lekkerste gebakjes uit ons assortiment. Eventueel met een (bedrijfs)logo of foto erop. Handig toch?

Al ons gebak is eenvoudig te bestellen via onze webwinkel. Je kunt ervoor kiezen om het gebak thuis te laten bezorgen of zelf op te halen in een van onze winkels.
Petit Fleur / 6
Diverse smaken cremegebakjes.
9,50
Dubbele tompouce
Gele room, slagroom en een laagje jam tussen twee laagjes korstdeeg. Een toefje van slagroom met een aardbei bovenop.
2,75
Moorkoppen
Grote soes, gedoopt in de chocoladefondant en gevuld met slagroom. Gedecoreerd met fruit. Een verwenmoment voor de chocoladeliefhebber.
2,80

Recept: Meergranenbrood met

hüttenkäse, aardbeien en bosbessen


Aardbeien zijn natuurlijk uitermate geschikt als broodbeleg. Op een witte boterham, al dan niet met een klein beetje suiker. Maar wat dacht je van dit recept voor één van onze meergranenboterhammen met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen? Wat een plaatje!
Lees verder
Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen