Heerlijke taarten

Heerlijke taarten

Een taart voor elk moment


Bij de Meesterbakker kun je de meest verrukkelijke taarten bestellen. Voor elke gelegenheid is er wel een lekkere taart te vinden in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar een persoonlijke fototaart, een traditionele appeltaart, een heerlijke mokkataart, een frisse vruchtentaart, een vrolijke kindertaart, een elegante chocoladetaart of een mooie marsepeintaart; je bent bij ons aan het goede adres! Natuurlijk ontbreken klassiekers zoals de slagroomtaart en de altijd overheerlijke chipolatataart niet in ons assortiment.

We hebben ook prachtige babyshowertaarten, geboortetaarten en Abraham- en Sarahtaarten. En ga je trouwen? Onze Chef de banket bespreekt graag jullie wensen voor een bruidstaart op maat!

Al onze taarten zijn eenvoudig online te bestellen via onze webwinkel. Je kunt ervoor kiezen om je taart thuis te laten bezorgen of zelf op te halen in een van onze winkels.

Heb je zelf een leuk idee voor een speciale of unieke taart? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen de meest bijzondere taarten met speciale wensen voor je maken. Neem om de mogelijkheden te bespreken contact met ons op of neem een kijkje op ons Pinterest-bord met door ons gemaakte 3D taarten.
Chocoladetaart
Vooral heel veel chocola! De ideale taart voor chocoladefans.
€ 14,30
Aardbeientaart
Met twee lagen aardbeienbavaroise, verse aardbeien en slagroom.
€ 14,30
Fototaart marsepein
Marsepeintaart met je eigen afbeelding erop
€ 18,00
Fototaart slagroom
Slagroomtaart met je eigen afbeelding erop
€ 16,95

Recept: Wentelteefjes cupcakes

van witte boterhammen


Wentelteefjes, je kent ze vast wel! Ze zijn heerlijk bij het ontbijtof lunch. In dit recept maken we ze ook. Maar dan in van die handige cupcakevormpjes. Dan heeft iedereen zijn eigen portie... of 2 natuurlijk! En je neemt zo ook makkelijk meer naar school of naar een picknick.
Lees verder
Wentelteefjes cupcakes