Heerlijke taarten

Heerlijke taarten

Een taart voor elk moment


Bij de Meesterbakker kun je de meest verrukkelijke taarten bestellen. Voor elke gelegenheid is er wel een lekkere taart te vinden in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar een persoonlijke fototaart, een traditionele appeltaart, een heerlijke mokkataart, een frisse vruchtentaart, een vrolijke kindertaart, een elegante chocoladetaart of een mooie marsepeintaart; je bent bij ons aan het goede adres! Natuurlijk ontbreken klassiekers zoals de slagroomtaart en de altijd overheerlijke chipolatataart niet in ons assortiment.

We hebben ook prachtige babyshowertaarten, geboortetaarten en Abraham- en Sarahtaarten. En ga je trouwen? Onze Chef de banket bespreekt graag jullie wensen voor een bruidstaart op maat!

Al onze taarten zijn eenvoudig online te bestellen via onze webwinkel. Je kunt ervoor kiezen om je taart thuis te laten bezorgen of zelf op te halen in een van onze winkels.

Heb je zelf een leuk idee voor een speciale of unieke taart? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen de meest bijzondere taarten met speciale wensen voor je maken. Neem om de mogelijkheden te bespreken contact met ons op of neem een kijkje op ons Pinterest-bord met door ons gemaakte 3D taarten.
Chocoladetaart
De bodem is gemaakt van chocoladebeslag. Na het besprenkelen met suikersiroop wordt de taart dubbel gevuld met chocoladebavaroise. Daar overheen komt een laagje abrikozenjam en een dikke laag chocoladeganache. Uiteraard wordt de taart gemaakt van de beste kwaliteit cacao en andere pure ingredienten voor de heerlijke smaak. We zeggen niet voor niets dat deze taart een droom is voor iedereen die van chocolade houdt.
17,95
Aardbeientaart
De bodem van deze taart is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met twee lagen aardbeienbavaroise. Bovenop rijkelijk belegd met verse aardbeien en slagroom.
17,95
Fototaart marsepein
Marsepeintaart met je eigen afbeelding erop
24,45
Fototaart slagroom
Slagroomtaart met je eigen afbeelding erop
22,90

Recept: Wentelteefjes cupcakes

van witte boterhammen


Wentelteefjes, je kent ze vast wel! Ze zijn heerlijk bij het ontbijtof lunch. In dit recept maken we ze ook. Maar dan in van die handige cupcakevormpjes. Dan heeft iedereen zijn eigen portie... of 2 natuurlijk! En je neemt zo ook makkelijk meer naar school of naar een picknick.
Lees verder
Wentelteefjes cupcakes