Polderbrood

Smaakvol meergranen en volkoren


Ons populairste brood is ons Polderbrood. Een smaakvol meergranenbrood met een malse ‘bite’ en verschillende soorten granen en zaden in en op het brood.

Na het uitkomen van de nieuwe Schijf van Vijf van Het Voedingscentrum, waarin volkorenbrood een belangrijke plaats inneemt, neemt de vraag naar volkorenbrood toe. Gezien deze ontwikkeling én de populariteit van ons Polderbrood, is het natuurlijk niet zo gek dat wij in 2017 de variant Polder Volkoren introduceerden. Voor ons Polder Volkoren gebruiken we 100% volkorenmeel. Naast volkorenmeel gebruiken we gerst, roggemeel, havervlokken, zonnebloempitten, lijnzaad en sesam om dit smakelijke en gezonde volkoren meergranenbrood te maken. Ons Polder Volkoren is overigens 100% lactose vrij.
Zonnecasino
Volkorenbrood met maïs en zonnebloempitten
€ 4,35
Molenbruin
Fijn volkorenbrood, zeer geliefd bij kinderen.
€ 3,20
Hoog sesam volkoren
Het meest grove volkoren brood in ons assortiment.
€ 3,30

Recept: Vlindersandwich

van je favoriete broodsoorten


Je hebt ze vast wel onder in de keukenla liggen: koekstekertjes. Handige hulpjes die je ook prima met brood kunt gebruiken. Met een boterham in vlinder-, bloem- of hartvorm vrolijkt je lunchtrommel of picknickmand meteen op. Het leukste is dan ook om 2 verschillende soorten brood te gebruiken. Lekker én het staat zo gezellig.
Lees verder
Vlindersandwich